Utorak, 25.10.2016.

10:54

Prva tura Boston Major otvorenih kvalifikacija

Odigrane su prve serije otvorenih kvalifikacija u sve četiri Dota2 regije.

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Prva tura Boston Major otvorenih kvalifikacija
Foto: Valve

Prva runda otvorenih kvalfikacija za Boston Major je odigrana u sve četiri regije. Poznata su imena timova koji nastavljaju put ka Valveovom turniru u regionalnim kvalifikacijama.

U evropskoj regiji Fantastic 5, predvođeni Vladimirom “yol” Basovom, su u finalu pobedili Flipsid3 Tactics. Mesto u finalu Fantastc 5 je osigurao pobedom nad Team Empire dok je Flipsid3 Tactics pobedio F.R.I.E.N.D.S. koji predvodi Aleksandar “NoFear” Čuročkin.

U američkim otvorenim kvalifikacijama trijumfovao je evropski tim, Prodota Gaming, na čelu sa Jil “Garter” Ramadanijem. Oni su u finalu savladali Vegetable Esports sa 2-0. Vegetable Esports je tim sastavljen od komentatora i analitičara a čine ga Blitz, Merlini, Capitalist, CC&C i Fronz.
U kineskoj regiji najbolji je bio EHOME.X, koji je u finalu pobedio VG Potential sa 2-0. EHOME.X je u polufinalu savladao Newbee Young sa 2-0, dok je VG Potential bio bolji od EHOME.Keen sa 2-1.

U jugoistočnoj aziji WG.Unity je obezbedio mesto u regionalnim kvalifikacijama pobedom nad Fire Dragoon E-sports sa 2-0. Fire Dragoon E-sports su u finale došli pobedom nad Mineski-X, dok je svoje mesto u finalu WG.Unity obezbedio pobedom nad Acion Arena sa 2-0.

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: