Dve osobe teško povređene u požaru na Terazijama. Dve lakše. Povređeni i vatrogasci

U požaru na Terazijama sinoć su teže povređene dve osobe, još dve su dobile trovanje od dima.

Izvor: B92

Sreda, 07.06.2023.

07:11

Dve osobe teško povređene u požaru na Terazijama. Dve lakše. Povređeni i vatrogasci
Ilustracija FOTO: TANJUG/ ELDAN JAHOVIÆ

Povređeni su prevezeni u dežurne zdravstvene ustanove, dok je četvorici vatrogasaca pomoć ukazna na licu mesta, rečeno je za Tanjug u Hitnoj pomoći.

U požaru koji je izbio oko 20:11 časova u jednom hostelu na Terazijama 13, u kojem su gorele elektroinstalacije, dve muške osobe su teže povređene i one su u besvesnom stanju prevezene na reanimaciju u Urgentni centar.

Druga ekipa Hitne pomoći, od četiri koliko je intervenisalo na ovoj lokaciji, prevezla je nešto kasnije mušku i žensku osobu na toksikologiju Vojnomedicinske akademije, a na licu mesta ukazana je pomoć četvorici vatrogasaca.

Ekipe Hitne pomoći imale su noćas 107 intervencija, od toga 24 na javnim mestima, uglavnom zbog alkoholisanih osoba i psihijatrijskih bolesnika.

Pomoć su najviše tražili hronični pacijenti kojima ne odgovaraju promene vremena, astmatičari, hipertenzičari, kardiološki i onkološki pacijenti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: