Zašto su Zagreb i Priština za svrgavanje vlasti u Srbiji? Vučić objasnio VIDEO

Tokom jučerašnjeg obraćanja, predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se i na veliko interesovanje medija iz regiona o dešavanjima u Srbiji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.05.2023.

11:07

Zašto su Zagreb i Priština za svrgavanje vlasti u Srbiji? Vučić objasnio VIDEO
FOTO TANJUG/ RADE PRELIÆ/ bg

Vučić je objasnio da interesovanje nije slučajno i da treba postaviti pitanje zašto Zagreb i Priština žele svrgavanje vlasti u našoj zemlji, osvrtajući se na prozapadne proteste.

"Šta mislite, zašto su Zagreb i Priština zainteresovani za svrgavanje vlasti na protestima? Priština i Zagreb žele uspešniju Srbiju? Verujete u to? Koji su njihovi interesi - Srbija koja ne štiti Srbe na KiM i da bude jednako slaba kao u vreme Tadića", rekao je predsednik Srbije. Podsetimo, Vučić je tokom istog gostovanja rekao i da Zagrebu i Prištini ne odgovara konkurentna Srbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: