Dečak je ispalio 57 metaka i stao; Otkriven ključan detalj zašto

K.K. (13) je, kako navode mediji, pozivajući se na istragu, kobnog dana ispalio 57 metaka.

Izvor: B92

Petak, 05.05.2023.

07:56

Dečak je ispalio 57 metaka i stao; Otkriven ključan detalj zašto
FOTO TANJUG/ STR

Imao je, kako navodi Blic, nakon što je ubio osmoro dece I čuvara, I ranio još sedmoro, još dva puna šaržera sa po 17 metaka, kalibra 9 milimetara. Takođe, u rancu su mu bila četiri molotovljeva koktela. Pitanje koje se postavilo je šta ga je zaustavilo da ne ostvari svoj plan – da ubije svu decu sa spiska koji je napravio.

Izvor “Blica” blizak istrazi kaže da je dečak ubica, sudeći prema onome što je ispričao posle zločina, usred masakra doživeo nešto nalik napadu anksioznosti ili panike koji ga je zaustavio.

Sagovornik tog lista navodi I da je K.K., od srede najsurovije dete masovni ubica u svetskoj istoriji, u tom ključnom momentu osetio da ostaje bez daha i da ne može da diše. Zato je iznenada spustio cev pištolja i izašao u dvorište škole, gde je odložio oružje, pozvao policiju i objasnio im ko je i šta je uradio.

Ipak, dečak ubica se ubrzo pribrao i povratio hladnokrvnost. Policija ga je zatekla potpuno smirenog i bez otpora mu ograničava slobodu.

“Ja sam psihopata koji treba da se smiri”, rekao je K.K.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: