Priveden četrnaestogodišnjak iz Laćarka: "Uradiću isto što i Kosta"

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici lišili su slobode četrnaestogodišnjaka iz Laćarka.

Izvor: B92

Petak, 05.05.2023.

22:15

Priveden četrnaestogodišnjak iz Laćarka:
Depositphotos/ Chalabala

Dečak je priveden zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Kako se sumnja, on je na jednoj društvenoj mreži postavio objavu sa fotografijom osumnjičenog za ubistvo osmoro dece i radnika obezbeđenja u beogradskoj OŠ "Vladislav Ribnikar“, sa odobravanjem i sa porukom da će uraditi isto što i on.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Sremskoj Mitrovici. Pratite uživo dešavanja nakon masovnog ubistva u Mladenovcu i pucnjave u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Sve detalje jučerašnjeg dana oko ubistva u školi na Vračaru možete pročitati u našem blogu, kao i o masovnom ubistvu u Mladenovcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: