Mladić iz Bihaća preti masakrom u školi: "Biće nezapamćeno, kunem vam se životom"

Mladić A. Z. iz Bihaća zapretio je na Instagramu da će izvršiti sličan masakr onom koji se juče desio u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 04.05.2023.

11:41

Mladić iz Bihaća preti masakrom u školi:
Foto: AstroStar/Shutterstock

On je na svom Instagram nalogu napisao da će ubiti učenike i radnike u Ekonomskoj školi.

"Onaj dečak koji je ubio osmoro dece je kraljina za mene! Tako nešto i ja spremam već duže vreme za Ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom", napisao je on.

Potom je dodao: "Kad ste znali svi da me osuđujete i izbegavate, zbog toga će da bude terror".

Informaciju o ovom nemilom slučaju dobila je i policija, što je i potvrđeno iz MUP-a Unsko-sanskog kantona, piše ATV.

"Imamo informaciju. Obaveštava se i tužilaštvo. To je osoba koja je poznata policiji. Ne znamo koje je godište. Mislim da jeste maloletan. Ne znamo da li je iko prijavio. Videli smo to na društvenim mrežama i onda mi to po službenoj dužnosti proveravamo", rekao je Bahrudin Dželalagić, portparol MUP-a USK za portal Avaz.

Potom se oglasila i pomenuta škola, odakle je saopšteno da su nadležni organi uredno i na vreme obavešteni i reagovali su u skladu sa svojim ovlašćenjima.

Direktor ove škole Ervin Bajrekatrević je o pretnjama mladića Ajdina Zulića iz Bihaća, da će počiniti masakr u Ekonomskoj školi u ovom gradu, saopštio da nema mesta za paniku.

"Obaveštavam sve učenike naše škole, kao i njihove roditelje, da zbog situacije koja je nastala zbog objave našeg bivšeg učenika Z.A., da nema potrebe za panikom. Nadležni organi su uredno i na vreme obavešteni i reagovali su u skladu sa svojim ovlaštenjima", poručio je Bajrektarović, preneo je portal sarajevskog Avaza.

Oglasila se škola povodom pretnji

Podsetimo, u sredu oko 8.40 dogodio se stravičan masakr u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kada je učenik 7. razreda, Kosta Kecmanović, ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja.

Ranjeno je još šestoro učenika, kao i nastavnica istorije. Dvoje dece trenutno se nalazi u teškom stanju, a dečak je posle saslušanja prebačen u posebno odeljenje neuropshijatrije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: