Brajan Volš optužen za ubistvo Beograđanke Ane; oglasila se njena majka

Muž nestale majke iz Masačusetsa Ane Volš optužen je za njeno ubistvo, tri nedelje nakon što je nestala na Novu godinu, prenosi "Dejli mejl".

Izvor: B92, DailyMail

Utorak, 17.01.2023.

21:20

Brajan Volš optužen za ubistvo Beograđanke Ane; oglasila se njena majka
Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Pool

Brajan bi u sredu trebalo da se nađe pred sudom u Kvinsu zbog optužbi za ubistvo negove supruge Ane.

Brajan Volš je već u pritvoru pod optužbom da je obmanuo policiju.

Nedeljama je policija sastavljala slučaj protiv njega za koji se veruje da uključuje dokaze poput krvi pronađene u podrumu i krvave sekire.

Volš će se sutra pojaviti na sudu po novoj optužbi za ubistvo. Tada će verovatno biti predstavljeni dokazi korišćeni za dobijanje naloga za ubistvo.

"Nastavak istrage je sada omogućio policiji da dobije nalog za hapšenje koji Brajana Volša tereti za ubistvo njegove žene. Gospodin Volš će biti prevezen na sud zbog optužbe za ubistvo", rekao je danas u video izjavi Majkl Morisi, okružni tužilac Norfloka.

Podsetimo, nestanak Ane Volš, poreklom iz Beograda, prijavljen je 2. januara u Masačusetsu u SAD. Nakon nekoliko dana uhapšen je njen suprug Brajan Volš zbog ometanja policijske istrage.

U međuvremenu su se pojavili dokazi koji ukazuju da je Brajan umešan u nestanak svoje supruge Ane Volš. Sumnja se da je Srpkinja ubijena iako telo i dalje nije pronađeno.

Majka Ane Volš: Ne mogu da verujem u to

Anina majka Milanka Ljubičić reagovala je na vest o optužbi i kratko rekla da ne može da veruje u to.

Milanka je nakon kratkog ćutanja, pošto je saznala da je Brajan optužen, rekla da u ovo ne može da veruje, kao što ne može da veruje u sve vesti koje su se do sad pojavljivale na račun njenog zeta.

"Ja u to ne mogu da verujem", rekla je Milanka a zatim nastavila: "Ne mogu da verujem kao što ne mogu da verujem u sve što se piše. Rekla sam vam danas. Imam nadu da je moje dete živo."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: