Bagzi svedočio u Višem sudu u Beogradu

Dejan Milenković Bagzi, nekadašnji član "zemunskog klana", svedočio je u Višem sudu u Beogradu na suđenju četvorici optuženih za tzv. prvu otmicu ovog klana.

Izvor: Tanjug

Utorak, 06.12.2022.

11:22

Bagzi svedočio u Višem sudu u Beogradu
Foto: Depositphotos, Kuzmafoto

Milenković je svedok saradnik u postupcima za ubistvo premijera Zorana Đinđića i krivična dela "zemunskog klana", pa je u Palatu pravde doveden u pratnji pripadnika obezbeđenja.

On je svedocio o svojim saznanjima o tzv. prvoj otmici ,u kojoj je učestvovao i ubijeni vođa klana Dušan Spasojević. U ovom postupku optužena su dvojica policajaca i dvojica nekadašnjih pripadnika zemunskog klana, koji se terete za razbojništvo i otmicu Novaka Stevanovića (22) 1997. godine, nakon ćega je on izvršio samoubistvo.

Optuženi su policajac u penziji Milan Radukić, pripadnik Žandarmerije Saša Đajić, kao i nekadašnji pripadnici "zemunskog klana" Nikola Bajić i Goran Ristić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: