Lokalizovan požar u kineskoj robnoj kući u Kruševcu VIDEO

U Kruševcu je izbio požar u bivšoj robnoj kući Trajal, rečeno je u MUP-u.

Izvor: B92

Subota, 29.10.2022.

08:56

Default images

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije lokalizovali su požar koji je jutros oko osam sati izbio u kineskoj robnoj kući u centru Kruševca.

Preventivno su evakuisani građani iz okolnih objekata, a vatrogasno-spasilačke ekipe su pravovremenom reakcijom sprečile širenje požara u kojem nije bilo povređenih osoba, saopštio je MUP.

U intervenciji učestvuje devet vozila sa 33 vatrogasca-spasioca iz Kruševca, Trstenika i Ćićevca, kao i industrijske vatrogasne jedinice iz"Trajal korporacije“, preduzeća"Cooper tires“ i"Rubina“.

Iz susedne zgrade su evakuisani stanari.

Mediji prenose da se u zgradi sada nalazi kineski tržni centar.

RTS navodi da je požar izbio u kineskoj robnoj kući "Youmart" u Vidovdanskoj ulici u centru Kruševca, jutros oko 8 časova, kada su radnici došli na posao.

Svi su na vreme evakuisani pa povređenih nema, nezvanično saznaje RTS.

Vatrom je bilo ugroženo nekoliko hiljada kvadrata.

U jednom delu objekta je stambena zgrada, a u drugom Kulturni centar i dopisništvo RTS-a, Pozorište, banka i više prodavnica.

Na licu mesta je bilo osam vatrogasnih ekipa i Hitna pomoć.

Podsetimo, pre nešto više od godinu dana, kineski tržni centar u Bloku 70 u Novom Beogradu zahvatio je takođe veliki požar.

U požaru nije bilo stradalih, a napravljena je velika meterijalna šteta.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: