Marijana Seifert još nije pronađena; Oglasila se Gorska služba: Netačno da je potraga obustavljena

Nažalost, još uvek nema vesti o nestaloj Marijani Seifert, bivšoj pobednici Velikog Brata.

Izvor: B92

Utorak, 03.05.2022.

13:01

Marijana Seifert još nije pronađena; Oglasila se Gorska služba: Netačno da je potraga obustavljena
Depositphotos/emevil

Pojavila se vest da je HGSS obustavio potragu za rijaliti zvezdom i da policija nastavlja potragu, ali se oglasila Hrvatska gorska služba spasavanja.

"Objavljena je informacija da je Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) obustavila potragu za nestalom ženom na području reke Save kod Mosta mladih u Zagrebu. Reč je o netačnoj informaciji, koja je proizašla iz pogrešno interpretirane ili nepotpuno prenesene izjave načelnika Hrvatske gorske službe spašavanja Josipa Granića."

Naime, nije u nadležnosti HGSS-a da obustavi potragu, ali je u nadležnosti MUP-a (MUP).

"Protekla dva dana smo aktivno pretraživali veoma zahtevno korito reke Save, ali potraga nije dala rezultate. I dalje stojimo na raspolaganju MUP-u koji vodi istragu o nestanku, a po potrebi ćemo se ponovo angažovati našim resursima. HGSS je oduvek bio i biće dostupan svim nadležnim službama i potrebitima", navodi se u saopštenju koje je potpisao Josip Granić, načelnik HGSS-a, a objavio je Večernji list.

Portparolka Kancelarije načelnika zagrebačke policije Marija Goati rekla je za Stori da je potraga intenzivna, uz sve raspoložive ljudske i tehničke resurse. Prolaznik je u sredu ujutro pronašao Marijanina dokumenta i mobilni telefon kod Mosta mladosti u Zagrebu, koji se nalazi nedaleko od ulice u kojoj par živi, a njen suprug je nestanak prijavio policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: