Oglasio se Bajden: Alternativa je Treći svetski rat VIDEO

Predsednik SAD Džozef Bajden večeras se obratio i otkrio alternativu ogromnim sankcijama Rusiji zbog situacije u Ukrajini.

Izvor: B92

Subota, 26.02.2022.

19:05

Oglasio se Bajden: Alternativa je Treći svetski rat VIDEO
FOTO: Profimedia/Chris Kleponis / CNP/AdMedia

On je jasno poručio: "Alternativa je Treći svetski rat".

"Imate dve opcije. Započnite Treći svetski rat, uđite u rat sa Rusijom, u suštini. Ili, uverite se da zemlja koja se ponaša tako suprotno međunarodnom pravu na kraju plati cenu za to što je to uradila", rekao je Bajden u intervju sa voditeljem podkasta Brajanom Tajlerom Koenom u subotu. Rekao je da komentari neutralne Finske i Švedske o mogućem ulasku u NATO pokazuju dubinu pogrešne procene ruskog predsednika Vladimira Putina vezane za napad na Ukrajinu.

"Ne samo da je NATO ujedinjeniji, pogledajte šta se dešava u vezi sa Finskom, pogledajte šta se dešava u pogledu Švedske, pogledajte šta se dešava u drugim zemljama. Mislim, da on proizvodi upravo suprotan efekat od onoga koji je nameravao", rekao je Bajden u intervjuu koji je dao influenseru Brajanu Tajleru Koenu, preneo je Rojters.

"Sve što znam je da moramo da ostanemo na kursu sa ostalim našim saveznicima", kazao je Bajden.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: