Društvo 1

28.04.2024.

13:42

Još toplije sutra u Srbiji

U Srbiji će sutra, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti sunčano i toplo, a u košavskom području i vetrovito.

Izvor: Tanjug

Još toplije sutra u Srbiji
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/ bg

Podeli:

Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak, a na jugu Banata, u donjem Podunavlju i Pomoravlju i sa udarima olujne jačine, istočni i jugoistočni.

Najniža temperatura od 4 stepena po pojedinim kotlinama jugozapadne Srbije do 17 stepeni na jugu Banata, najviša od 25 do 28 stepeni Celzijusa.

U Beogradu sutra sunčano, toplo i vetrovito. Vetar umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 14, najviša oko 28 stepeni Celzijusa.

U Srbiji do srede pretežno sunčano i toplo sa maksimalnim temperaturama od 24 do 29 stepeni Celzijusa.

U košavskom području biće i vetrovito sa umerenim i jakim istočnim i jugoistočnim vetrom, koji će na jugu Banata, u donjem Podunavlju i Pomoravlju povremeno dostizati udare olujne jačine.

U sredu, 01. maja, u brdsko-planinskim, a od četvrtka, 02. maja, i u ostalim krajevima promenljivo i nestabilno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uz postepeni pad dnevne temperature.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: