Društvo 1

28.04.2024.

13:42

Još toplije sutra u Srbiji

U Srbiji će sutra, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti sunčano i toplo, a u košavskom području i vetrovito.

Izvor: Tanjug

Još toplije sutra u Srbiji
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/ bg

Podeli:

Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak, a na jugu Banata, u donjem Podunavlju i Pomoravlju i sa udarima olujne jačine, istočni i jugoistočni.

Najniža temperatura od 4 stepena po pojedinim kotlinama jugozapadne Srbije do 17 stepeni na jugu Banata, najviša od 25 do 28 stepeni Celzijusa.

U Beogradu sutra sunčano, toplo i vetrovito. Vetar umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 14, najviša oko 28 stepeni Celzijusa.

U Srbiji do srede pretežno sunčano i toplo sa maksimalnim temperaturama od 24 do 29 stepeni Celzijusa.

U košavskom području biće i vetrovito sa umerenim i jakim istočnim i jugoistočnim vetrom, koji će na jugu Banata, u donjem Podunavlju i Pomoravlju povremeno dostizati udare olujne jačine.

U sredu, 01. maja, u brdsko-planinskim, a od četvrtka, 02. maja, i u ostalim krajevima promenljivo i nestabilno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uz postepeni pad dnevne temperature.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: