Vučić: "Kažu mi da sam odlazeći predsednik; Neka, biće kako narod kaže"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je izjavu Zdravka Ponoša da je "odlazeći predsednik".

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.02.2022.

21:30

Vučić:
EPA-EFE/MARKO DJOKOVIC

"Kažu da sam odlazeći predsednik, to je tačno. Ovaj mandat mi se završava u martu, a onda slede novi izbori. Tako da na neki način jesam odlazeći predsednik", rekao je Vučić i dodao da će biti onako kako narod kaže.

"Ali ne znam šta mu to znači. Valjda hoće da kaže da je on dolazeći predsednik", dodao je.

"Tadić je tako pred izbore podneo ostavku, ali je sve vreme pisalo da je sebi skratio mandat. Nije hteo da se to pojavljuje", rekao je.

"Čega sam se sve naslušao, to mi ništa ne znači. Brine me ono što se zbiva u svetu. A to šta će o meni da govore, to su ljudi već hiljadu puta čuli i znaju šta je istina. O njima neću ništa da govorim, samo ću nijh da citiram. O sebi najbolje govore sami. O meni šta god da govore, verujem da će narod dobro proceniti", rekao je.

"Za mene je politika normalnosti da naše žene nemaju brige kako će njihova deca da završe ili u ratovima ili u inostrastvu", dodao je.

"Stvari su stajale tako poslednjih dana da bi naša pobeda na izborima bila ubedljivija nego ikada", rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: