Đorđević: Za nas predaja nikad nije bila opcija

Više od decenije SNS je istrajna i odlučna u borbi za bolju, napredniju i uspešniju Srbiju, ističe član Predsedništva SNS Zoran Đorđević u saopštenju.

Izvor: B92
Podeli
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg

"Predvođeni našim predsednikom, Aleksandrom Vučićem, čiju mudru i odgovornu, državničku i vizionarsku politiku sledimo i sprovodimo u dela - trudimo se, poštujući i pamteći našu slavnu prošlost - da za sve građane Srbije obezbedimo bogatiju i spokojniju budućnost, u kojoj će nas generacije koje dolaze pamtiti po onome šta smo i koliko smo za Srbiju uradili, kakve smo rezultate postigli, šta im u nasleđe ostavljamo, ne vodeći računa, niti mereći koliko smo truda, napora i ličnih odricanja i žrtava uložili u to da naši potomci sutra žive u slobodnoj, nezavisnoj i prosperitetnoj državi", naveo je Đorđević.

Povodom 13 godina od osnivanja SNS on ističe da je borba stranke vođena trajnim i neprolaznim vrednostima.

"Naša uporna borba za tu i takvu, i sadašnju i buduću Srbiju, motivisana je i vođena time da je naša lepa i voljena zemlja, da su njeni državni i nacionalni interesi, jedino što je važno, što je trajna i neprolazna vrednost, da je to onaj cilj kome je nužno podrediti sve lično i pojedinačno, ali i time da je naša patriotska dužnost da učinimo sve što umemo, možemo, znamo i smemo da svakodnevno, na svim poljima, u svim segmentima društvenog života, napredujemo, i kao država i kao društvo - bez obzira na usputne teškoće, probleme i nasleđene otežavajuće okolnosti i faktore. To i činimo, evo - već trinaest godina. Činili smo to i kao opozicija, činimo i sada, od kako smo voljom građana i njihovim poverenjem u politike koje kreira i personifikuje predsednik Aleksandar Vučić, preuzeli odgovornost za sadašnjost i budućnost Srbije", ističe on.

Dodaje da je siguran da će vreme koje dolazi potvrditi rezultate SNS, jer građani Srbije znaju i vide ko se za njih i njihovo dobro iskreno i predano bori i zalaže.

"A što se SNS tiče - za nas predaja nikad nije bila, niti će biti, opcija - jer naša snaga je naša ljubav i briga za Srbiju, a pred snagom inspirisanom iskrenim patriotizmom, inspirisanom spremnošću na ličnu žrtvu i napor svake vrste, nema nerešivih problema niti teškoća koje se ne mogu nadvladati i pobediti. Živela Srbija!"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 105 idi na stranu