Nesreća kod Čačka; Motociklista udario ženu dok je prelazila ulicu FOTO

Na lokalnom putu koji vodi od Čačka ka Trbušanima došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozač motora udario ženu koja je na biciklu pokušala da pređe ulicu.

Izvor: B92

Utorak, 19.10.2021.

14:52

Nesreća kod Čačka; Motociklista udario ženu dok je prelazila ulicu FOTO
Foto: RINA

"Videli smo ženu da leži na ulici i bickl pored nje. Bila je u polusvesnsom stanju i odmah smo pozvali hitnu pomoć i ona je hospitalizovana u čačanskoj bolnici", rekao je jedan od očevidaca za RINU.

Povređena žena je starosti oko 60 godina i prelazila je ulicu na neobeleženom mestu. Inače, u blizini ovog mesta pre nepunih mesec dana došlo je do skoro istog udesa kada je mladić na motoru udario u ženu koja je preminula na licu mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: