Pronađena sva tri tela porodice Đokić; Mediji: Na terenu i ministar Vulin

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin stigao je u Aleksinac gde su pronađena tela za koje se sumnja da pripadaju tročlanoj porodici Ðokić.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 02.10.2021.

12:41

Pronađena sva tri tela porodice Đokić; Mediji: Na terenu i ministar Vulin
Foto: Shutterstock/_ChiccoDodiFC

Kako navode beogradski mediji, Vulin se nalazi na području aleksinačkih sela Tešica i Moravac kako bi dao podršku policajcima, inspektorima i forenzičarima koji su angažovani na rasvetljavanju nestanka i stradanja porodice Ðokić.

Mediji prenose da se radi o trostrukom ubistvu, a da su tela spaljena i zatrpana lišćem.

Podsetimo, tri tela pronađena su u ataru sela Moravac i sve ukazuje na to da je u pitanju nestala porodica Đokić iz Aleksinca. Kako je javio reporter "Novosti" u selu Moravac, na mesto koje je blokirala policija stiglo je vozilo pogrebnog preduzeća. Jutros je u ataru sela Tešica pronađen njihov automobil, koji je bio spaljen.

Nekoliko sati kasnije stigla je i informacija da su pronađena tela u blizini tog automobila, ali bez potvrde da su u pitanju Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija, za kojima se već danima neumorno traga. Kako su preneli mediji, neka tela su bila pokrivena lišćem i granjem.

Čekali su se forenzičari kako bi se utvrdilo da li je reč o ubistvima ili samoubistvu, odnosno da li je do ubistava i samoubistva došlo unutar same porodice, ili je neko treće lice ubilo celu porodicu Đokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: