Vučić objavio novu poruku: "Ujedinimo se pod našom himnom i zastavom" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video poruku u kojoj podseća na vrednost himne "Bože pravde", kao i na pravo drugih da im se ona ne dopada.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.09.2021.

12:57

Vučić objavio novu poruku:
Printskrin: Instagram/buducnstsrbijeav

Vučić je podsetio i da demokratija nije samo vladavina većine, već i poštovanje prava manjine i zato će, kako kaže, uvek braniti one koji nisu oduševljeni našom himnom ili trobojkom.

Ipak, Vučić objašnjava da niko nema pravo da vređa obeležja Srbije, naročito u trenucima kada naša zemlja trpi brojne pritiske.

"Bože pravde je naša himna, bila je to i u vreme Kneževine i Kraljevine Srbije. Ujedinimo se pod našom zastavom i himnom i svi zajedno izborićemo se za sigurnu budućnost Srbije", napisao je Vučić uz video koji je podelio na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: