Postavljen novi načelnik Generalštaba u Crnoj Gori

Savet za odbranu i bezbednost Crne Gore na današnjoj sednici je, na predlog ministra odbrane, unapredio pukovnika Milutina Ðurovića u čin brigadnog generala.

Izvor: Tanjug

Petak, 16.04.2021.

21:16

Postavljen novi načelnik Generalštaba u Crnoj Gori
Deposit/xload

Postavljen je na dužnost načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore.

Na mesto zamenika načelnika Generalštaba postavljen je pukovnik Željko Radulović, a dosadašnji načelnik, general major Dragutin Dakić razrešen je dužnosti zbog ispunjenja uslova za odlazak u penziju, saopštila je Služba za informisanje predsednika Crne Gore.

Današnjoj sednici Saveta za odbranu i bezbednost predsedavao je predsednik Crne Gore Milo Ðukanović, a u radu su učestvovali i predsednik Skupštine Aleksa Bečić, predsednik Vlade Zdravko Krivokapić i, po pozivu, ministar odbrane CG Olivera Injac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: