"Sve je manje razlika između bombaša samoubica i antivaksera"

Sve je manje razlika između bombaša samoubica i antivaksera, kaže lider LSV Nenad Čanak komentarišući vest da je teoretičar zavere Garder preminuo od kovida 19.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.04.2021.

13:45

Screenshot/TV Prva

"Sve je manje razlika između bombaša samoubica i antivaksera, ... i jedni i drugi umiru zbog svojih ideja, ali usput ubijaju i nedužne", navodi čanak na svom Tviter profilu.

Podsetimo, popularni norveški teoretičar zavere Hans Garder (60), koji je negirao da je koronavirus opasan, preminuo je upravo od kovida 19.

Garder je preminuo 6. aprila, a prema preliminarnom izveštaju sa autopsije, utvrđeno je da je bio zaražen koronom. Kako prenose lokalni mediji, samo nekoliko dana pre smrti organizovao je ilegalno okupljanje u Granu, pedesetak kilometara severno od Osla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: