"Čeda Jovanović je svoj talenat prosuo u đubre"

U svakom žitu ima kukolja i Zoran Đinđić je grešio, to je ljudski, ocenio je za najnovije vreme lider Nove stranke Zoran Živković.

Izvor: FoNet
Podeli
Foto: Shutterstok/ltummy
Foto: Shutterstok/ltummy

Naveo je i da su dve kadrovske greške nekadašnjeg premijera - Vladimir Beba Popović i Čedomir Jovanović.

"Da se razumemo, Jovanović je vanserijski politički talenat, samo što je svoj talenat prosuo u đubre. Mogao je da bude dobar političar, samo postoji jedan problem, a to je da ne možeš da lažeš svaki dan", rekao je Živković.

Komentarišući seriju "Porodica" o poslednjim zajedničkim satima porodice Slobodana Miloševića, Živković je istakao da je ona lažna, od ukupne atmosfere do pojedinačnih uloga učesnika.

"Žalosno je što, sem tih nekoliko godina vladavine Zorana Đinđića, Srbija nikada nije bila demokratska zemlja. Ni u Karađorđevića Jugoslaviji, ni u Titovoj Jugoslaviji. Ono što je usledilo posle Osme sednice u Srbiji, pored nepoštovanja vladavine prava, uvoda u ratove i autoritarni sistem najgore vrste, upali smo u nemerljive količine primitivizma koje i danas živomo", ukazao je Živković.

"To je danas multiplikovano, pa je ova vlast daleko primitivnija i od one Miloševićeve", smatra lider Nove.

"I onda se takve teme, poput ove serije, stavljaju na ocenu javnosti kao što je ona da je Đinđić hteo da bombarduje vilu "Mir" da bi uhapsio Miloševića. Pa, Miloševića je moglo da uhapsi 15 policajaca", ocenio je Živković i dodao da to nije učinjeno jer lideri DOS "nisu želeli krv".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 76 idi na stranu