Novine: "Korona izaziva sterilitet kod žena i muškaraca"; "Srbija se odužila velikom svom sinu"

Dnevna štampa u izdanju od petka, 31. jula piše o epidemiloškoj situaciji, a prenosi i izjave predsednika Aleksandra Vučića o pitanju Kosova i Metohije.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.07.2020.

21:50

Novine:

"Politika" prenosi Vučićevu izjavu iz obraćanja javnosti pod naslovom "Tapšali su nas po ramenima kad smo bili slabi", a donosi i intervju sa pokrajinskim sekretarom za zdravstvo Zoranom Gojkovićem "Saznanja o virusu se menjaju iz dana u dan".

Naslovnu stranu "Večernje novosti" posvetile su intervjuu sa ćerkom Blagoja Jovovića, atentatora na Pavelića, koji je dobio ulicu u Beogradu pod naslovom "Srbija se odužila velikom svom sinu", a prenosi i vest o predstavniku Srba u Hrvatskoj i potpredsednik Vlade u Zagrebu Borisu Miloševiću "Milošević ide da slavi Oluju".

"Blic" donosi priču o epidemiološkoj situaciji u Srbiji pod naslovom "Broj zaraženih padaće dugo i vrlo sporo", ali i fotografije sa parkinga Vlade Srbije "Većina ministara ne dolazi na posao".

"Kurir" prenosi rezultate istraživanja prim. dr Dragane Bojović Jovović iz "Narodnog fronta" pod naslovom "Korona izaziva sterilitet kod žena i muškaraca".

List "Alo" objavljuje navodni dokument iz 1993. godine "SAD i EU: Srpska ima pravo na samostalnost", ali i priču o kupalištima u Srbiji "Korona vreba 100.000 kupača".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: