Bivši predsednički kandidat pozitivan na koronu

Bivši republikanski predsednički kandidat Herman Kejn primljen je u bolnicu nakon što je mu je dijagnostikovan korona virus.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2020.

22:07

Bivši predsednički kandidat pozitivan na koronu
Ilustracija: GettyImages/ Francois Nel

Kejn, koji se kandidovao na izborima 2012. godine, prisustvovao je prošlog meseca predizbornom mitingu američkog predsednika Donalda Trampa u Tulsi u Oklahomi, navodi Gardijan.

List podseća da mnogi učesnici tog skupa nisu nosili maske, a Kejn je u to vreme na Tviteru objavio fotografiju sa ostalim Trampovim pristalicama sa skupa, na kojoj niko nije nosio masku.

On je u ponedeljak saznao da je pozitivan na korona virus, da bi do srede dobio simptome koji zahtevaju hospitalizaciju.

Kejn, koji je Afroamerikanac, ima 74 godine i po godinama spada u rizičnu grupu.

On je nedavno podržao predlog da maske ne budu obavezne na proslavi Dana nezavisnosti, 4. jula u Mont Rašmoru u Južnoj Dakoti, kojoj će prisustvovati i Tramp.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: