Nedelja, 26.04.2020.

17:31

Novi humanitarni broj organizacije "Svi za Kosmet"

Humanitarna organizacija "Svi za Kosmet" omogućila je nov način podrške srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Izvor: B92

Novi humanitarni broj organizacije
Foto: SZK

Slanjem SMS poruke na 4030 možete da donirate 100 dinara humanitarne pomoći.

"Uz humanitarni SMS broj 4030 jači smo za jedno novo i bitno sredstvo za borbu protiv siromaštva na našem Kosovu i Metohiji. Pozivamo vas da ukucate 1 i pošaljete poruku na 4030, čime ćete donirati 100 dinara, uz uračunat PDV", navodi organizacija "Svi za Kosmet".

Operateri od 5. do 15. u mesecu obaveštavaju organizaciju koliko je poruka poslato prethodnog meseca. Do kraja meseca uplaćuju sakupljeni novac. Ono što se ne naplati, ili ukoliko neko od njihovih korisnika tri meseca ne plati račun, a samim tim i donaciju, prestaju da ga duže za donaciju.

"Naša organizacija je dužna da u celosti sakupljena sredstva utroši samo na pomoć, o čemu ćemo izveštavati operatere, kao i javnost".

Sve informacije možete pronaći na veb sajtu organizacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: