Ponovo nemiri u Kašmiru: Pobunjenici napali indijsku paravojsku

Pobunjenici koji se bore u spornoj pokrajini Kašmir napali su indijsku paravojnu ispostavu i ubili tri vojnika i ranili dva, saopštili su zvaničnici.

Izvor: B92

Subota, 18.04.2020.

20:30

Ponovo nemiri u Kašmiru: Pobunjenici napali indijsku paravojsku

Najmanje dva pobunjenika na motociklu otvorila su sinoć vatru na vojni položaj u severozapadnoj oblasti Sopore, izjavio je Pankadž Sing, portparol indijske paravojske.

On je rekao da su tri vojnika ubijena na licu mesta, a druga dva ranjena u ovom napadu, prenosi AP. Napadači su uspeli da pobegnu, rekao je Sing.

Vojska i policija za protivpobunjenička dejstva tragaju za napadačima u toj oblasti. Za sada nijedna pobunjenička grupa nije preuzela odgovornost za napad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: