Rama: Ne šaljite više hranu i odeću, vreme je za novac

Edi Rama je apelovao na svoje sunarodnike u zemji i inostranstvu da ugroženima u zemljotresu više ne šalju hranu i odeću, već da doprinesu finansijski.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.11.2019.

14:26

Rama: Ne šaljite više hranu i odeću, vreme je za novac
EPA-EFE/CYRIL ZINGARO

Albanski premijer je na svom profilu na Fejsbuku napisao da je pomoć u hrani i odeći, za sada, privedena kraju, da su skladišta puna i istakao da je sada vreme za donacije u novcu, preko otvorenih internet-platformi.

"Luka Drač više nema kapacitete za skladištenje, potrebe su zadovoljene i prevaziđene u hrani i odeći, zahvaljujući mnogim ljudima, preduzećima, organizacijama, institucijama iz unutrašnjosti Albanije i spolja", naveo je Rama uz reči zahvalnosti svima na tim donacijama, kao i na razumevanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: