Priveden muškarac osumnjičen da je srpom izbo bivšu suprugu

Policija posle potrage uhapsila je J.G. (54) koji se sumnjiči da je teško ranio bivšu suprugu u Smederevu, u noći srede na četvrtak.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.07.2019.

12:40

Priveden muškarac osumnjičen da je srpom izbo bivšu suprugu

U širem području Smedereva, Kovina i Pančeva u toku je policijska potraga za J. G. (54) iz Skorenovca koji je u sredu uveče srpom iskasapio bivšu suprugu u njenoj kući u Smederevu naočigled dvoje dece, navode Večernje novosti.

Za njim su tragali pripadnici PU Smederevo i PU Pančevo.

Teško povređena žena tokom noći operisana je u Opštoj bolnici Sveti Luka u Smederevu, a njene povrede su opasne po život.

Prema rečima direktora ove bolnice, dr Nenada Đorđevića, najteža je velika, duboka rana na stomaku, zbog čega je upućena na Vojno-medicinsku akademiju, gde pokušavaju da joj spasu život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: