Subota, 01.06.2019.

09:41

Trampov favorit za naslednika Tereze Mej: Mislim da bi Boris uradio veoma dobar posao

Donald Tramp poručio je da bi bivši britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson bio "izvanredan" izbor za novog lidera Konzervativne partije

Izvor: Tanjug

Trampov favorit za naslednika Tereze Mej: Mislim da bi Boris uradio veoma dobar posao
Foto: EPA-EFE/Andy Rain

Predsednik SAD u ponedeljak stiže u zvaničnu posetu Velikoj Britaniji.

"Mislim da bi Boris uradio veoma dobar posao", rekao je Tramp u intervjuu londonskom tabloidu "San".

Kako prenosi Bi-Bi-Si, Tramp je takođe kazao da su i drugi kandidati za novog vođu torijevaca tražžili njegovu podrššku:

"Ja bih mogao da pomognem bilo kome", dodao je američki predsednik.

Bi-Bi-Si navodi da će obezbeđivanje Trampove posete, tokom koje će se sastati sa članovima kraljevske porodice, uključujući kraljicu Elizabetu Drugu i princa Harija, predstavljati operaciju vrednu više miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: