Policija zabranila skup Željka Mitrovića u subotu

Policijska uprava za grad Beograd zabranila je skup "Stop violence, just love" u organizaciji direktora "Pink internešnel kompani" Željka Mitrovića.

Izvor: B92

Sreda, 10.04.2019.

13:20

Policija zabranila skup Željka Mitrovića u subotu
Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ

Skup je bio najavljen za subotu 13. aprila, u Beogradu, saznaje Tanjug u MUP.

U skladu sa zakonom, Policijska uprava za grad Beograd donela je zaključak o odbacivanju prijave, koju je podneo Željko Mitrović, kao neblagovremene i neusklađene sa odredbama Zakona o javnom okupljanju, rečeno je za Tanjug u MUP-u.

Mitrović je policiji podneo prijavu za održavanje skupa ispred Skupštine grada Beograda, u periodu od 17 sati do 22 sata.

On je, ranije danas, na svom nalogu na Tviteru naveo da je podneo prijavu za održavanje skupa.

"Uz poštovanje svih propisa, uputili smo zahtev MUP-u za organizaciju događaja 'Stop violence, just love'. Izabrali smo lokaciju ispred Skupštine grada, da ne bi bilo da krademo goste! Pobednik je onaj ko skupi više ljudi, mi ne dovozimo nikoga, nudimo samo ljubav umesto nasilja", napisao je Mitrović na Tviteru.

Vlasnik TV Pink je najavljivao da će napraviti muzički performans i da će se na kamionima sa razglasom "pridružiti“ učesnicima protesta, koji je zakazan za subotu, 13. aprila u 15 sati, ispred Narodne skupštine, ali - preko puta ulice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: