HR: Krivična prijava protiv jutjuberke zbog nadrilekarstva

Split -- Ministarstvo zdravlja Hrvatske podneće krivičnu prijavu protiv jutjuberke Ane Bučević zbog nadrilekarstva, prenosi hrvatski index.hr.

Izvor: Tanjug
Podeli
Screenshot/Youtube/Safari duha
Screenshot/Youtube/Safari duha

Navodi se da je 41-godišnju Splićanku, koju nazivaju guruom sa Jutjuba, na ovom portalu "prozvao" psihijatar Herman Vukušić, koji je juče pisao ministru zdravstva Milanu Kujundžiću zahtevajući od njega da Bučevićevu krivično prijavi.

"Po stavovima koje propagira Ana Bučević lako se može zaključiti da su oboleli sami krivi za svoje stanje, jer ne 'vibriraju' na dovoljnom energetskom nivou, a pravi lek za sve je 'vortex', svojevrsno stanje energetske homeostaze u koje vas, naravno, vodi Ana Bučević. Sudeći prema njenoj internet stranici, dobio sam utisak da je 'vortex' poželjno ostvariti putem motivacionih krstarenja koja koštaju više od PET/CT pretrage (najsavremenija metoda dijagnostike tumora) u privatnoj klinici", napisao je između ostalog Vukušić.

Navodi se da je nekoliko sati kasnije reagovalo i hrvatsko Ministarstvo zdravlja.

"O predstavci dr Hermana Vukušića koja se odnosi na krivično delo nadrilekarstva koje je počinila Ana Bučević, u skladu s odredbama Krivičnog zakona", poručili su iz tog ministarstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 97 idi na stranu