"Za 24 sata – 43.000 komentara na 1.147 vesti"

Portal ozonpress.net je objavio kako je izgledala sednica Izvršnog odbora SNS u Čačku.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.12.2018.

13:01

Kako je navedeno, predsednik IO vladajuće partije Darko Glišić je zahtevao izveštaje o plaćenim i neplaćenim članarinama, kao i izveštaje o radu opštinskih i gradskih odbora.

“Sednicu je obeležilo i telefonsko uključenje predsednika stranke Aleksandra Vučića, koji je pozvao prisutne da se spreme za teške dane koji slede, da se više angažuju i da se manje kriju iza njegovog imena“, navedeno je.

Iz izveštaja stranačkog funkcionera resorno zaduženog za Internet tim moglo se čuti da SNS ima 3.456 botova zaduženih da revnosno ostavljaju komentare na portalima, sajtovima, FB stranicama.

“Za godinu dana botovi su napisali oko 10 miliona komentara na 201.717 objavljenih vesti. Samo u 24 sata koji su prethodili sednici Izvršnog odbora kroz sistem SNS-a prošlo je 1.147 vesti na koje su stranački botovi napravili preko 43.000 komentara. Vojvodina prednjači i kad su aktivnosti Internet tima SNS-a tj. botova u pitanju, a najbolji među najboljima su botovi iz Južnobanatskog okruga“, navodi se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: