"Ako se plašite da je jači, bar pozovite 192"

Snimak zabeležen u tramvaju, koji je objavljen na Fejbuku izazvao je burne reakcije. Kako pišu mediji, policija traga za muškarcem koji se pojavljuje na njemu.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.10.2018.

21:17

screenshot

Na stranici “Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva” objavljen je snimak iz tramvaja na kom se vidi da muškarac maltretira maloletnicu, za koju se tvrdi da ima 12 godina.

Vidi se da joj muškarac prilazi, maltretira, pritiska uz staklo.

“Zamolio bih vas ako možete da okačite na vašu stranicu snimak i sliku koju ću vam poslati. Na snimku je devojčica od 12 godina koju manijak napada, inače ćerka mog prijatelja”, navodi se na stranici na Fejsbuku.

Posebno šokantna činjenica da niko od prisutnih putnika nije reagovao. Odnosno nekoliko osoba je samo izvirivalo da vidi šta se događa, a ni vozač nije bio obavešten.

Zbog ovoga je i reagovao Damir Okanović direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja.

“Ako se plašite da je jači, ako se plašite da ćete biti napadnuti, bar pozovite 192, a ne da okrećete glavu na drugu stranu ili nemo gledate. Nekima su samo faille kokice”, napisao je Okanović na Tviteru.

Okanović je okačio i fotografiju osumnjičenog i ponovo apelovao da, ukoliko ga neko prepoznaje, obavezno obavesti nadležne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

137 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: