Ljajić: Tači je u ozbiljnom problemu

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar Rasim Ljajić rekao je da je kosovski predsednik Hašim Tači u problemu kada je reč o političkom legitimitetu.

Izvor: B92

Sreda, 12.09.2018.

09:28

Ljajić: Tači je u ozbiljnom problemu
screenshot/Prva

On je tako odgovorio na izjave Hašima Tačija da Preševska dolina treba da bude deo Kosova.

“Pre svega, mislim da je Tači u ozbiljnom problemu kada je u pitanju politički legitimitet, s obzirom na to da nijedna politička grupacija, opoziciona ili neopoziciona, ne podržavaju proces rešavanja ovog pitanja. Ne znam na koji način i da li uopšte Hašim Tači može da iznese bilo kakvo rešenje u pregovorima sa Srbijom i čini mi se da će to u narednoj fazi dijaloga biti ključni problem, da li se na taj način može doći do kompromisnog rešenja. Za nas je važno da nastavimo jednu konstruktivnu i proaktivnu ulogu i traženje jednog dugotrajnog rešenja“, rekao je Ljajić za Prvu televiziju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: