Dobro jutro, ovo je dnevna soba Milijane Čudić VIDEO

13 porodica u Novom Sadu, čiji stanovi su oštećeni zbog izgradnje stambene zgrade tik pored njihovih soba, vikend je provelo u svojim domovima - bez zidova.

Izvor: B92, Prva

Ponedeljak, 20.08.2018.

08:38

Dobro jutro, ovo je dnevna soba Milijane Čudić VIDEO
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Inspekcija je u međuvremenu zatvorila gradilište i zabranila ulazak u to dvorište, ali pošto policije više nema i niko ne dežura, stanari noći provode u srušenim kućama da bi, kako kažu, sačuvali svoje stvari od lopova.

Investitor je oštećenim stanarima u dogovoru sa Gradom obezbedio smeštaj u motelu Džet set, ali su se neki već odjavili, jer kako kažu, ne žele da borave u tom "lokalnom kupleraju".
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap
Među njima je i Milijana Čudić, koja u razrušenom stanu živi sa 15-godišnjom ćerkom. Ona za TV Prva kaže da nije mogla da prihvati ponuđeni smeštaj zbog deteta, a o tom smeštaju kaže neće ni da govori.
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap
Dok to priča, stoji u dnevnoj sobi svog stana koja nema ceo zid. Umesto njega zjapi otvor u nedavno iskopan temelj za novu zgradu. Kaže i da je vikend provela u svom stanu, s namerom da pokuša da sačuva pokućstvo, jer je čula da su neki nepoznati ljudi počeli da tu dolaze.

Za sada nije reagovala država i ove porodice su trenutno prepuštene same sebi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: