I danas zaprašivanje komaraca u Beogradu

Ekipe Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju danas će zaprašivati komarce na četiri opštine, ujutru i uveče, ukoliko vremenske prilike budu odgovarajuće.

Izvor: B92

Petak, 27.07.2018.

07:00

I danas zaprašivanje komaraca u Beogradu
Ilustracija: Thinkstock

Jutarnja akcija će se obaviti na teritoriji opštine Novi Beograd, a od 19 sati na teritoriji opština Palilula, Čukarica i Zvezdara.

Tako će se komarci zaprašivati na Adi Ciganliji, Umci i Ostružnici uz reku na Čukarici, kao i na Ušću, Keju oslobođenja i u Parku prijateljstva na Novom Beogradu, navodi se na sajtu Zavoda.

Takođe, ekipe će vršiti suzbijanje komaraca u naseljima Borča 1, 2 i 3, 4, Mali zbeg i groblje, Borča greda i Kotež, Kotež 1, 2 i 3, na putu za Ovču, u Ovči, Popovoj bari, Padinskoj skeli, kao i u naselju Mali raj i ulicama Grga Andrijanović i Save Kovačevića na Paliluli, kao i u naselju Ćalije i Šejkinoj ulici na Zvezdari. Iz Zavoda apeluju na pčelare da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele.

I u četvrtak je vršeno zaprašivanje komaraca na teritoriji drugih opština.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: