Vučić čestitao Erdoganu pobedu na izborima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u telefonskom razgovoru čestitao je izbornu pobedu predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 24.06.2018.

21:17

Vučić čestitao Erdoganu pobedu na izborima
EPA-EFE/FLORIAN WIESER

Vučić je Erdoganu poželeo uspeh u obavljanju odgovorne dužnosti.

"Srbija daje veliki značaj istinskom prijateljstvu sa Turskom i posvećena je negovanju dobrih i čvrstih medjusobnih odnosa. Nastavićemo da budemo pouzdan partner Turskoj i njenom liderstvu, koje je spremno da štiti i brani vrednosti i principe u više nego izazovnim vremenima", rekao je predsednik Srbije.

"Ostvarili ste novu pobedu na putu napretka i blagostanja Turske i velike turske nacije i uveren sam da će odlučnost ostati zaštitni znak Vašeg liderstva u suočavanju sa budućim zadacima i izazovima", istakao je predsednik Vučić u telefonskom razgovoru sa predsednikom Turske Redžepom Taipom Erdoganom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: