"Mali nedostojan funkcije"; "Hvala Bogu što vi to kažete"

Poslanik pokreta Dosta je bilo Branislav Mihajlović kaže da taj pokret neće podržati Sinišu Malog, jer smatra da je nedostojan funkcije ministra finansija.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.05.2018.

14:28

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

"Zašto se u državi postavljaju kadrovi sa sumnjivom prošlošću, molim vas da mi odgovorite na to. Mislim da je to u cilju učvršivanja partokratskog režima u Srbiji, koji se hrani korupcijom", rekao je Mihajlović koji je prethodno naveo brojne afere u koje je navodno umešan Mali.

Premijerka Brnabić je na to odgovorila da se zahvaljuje Bogu što poslanik i predsednik DJB Mihajlović veruje da Siniša Mali nije dobar kandidat.

"Posle vašeg izlaganja gde ste navodili šta ste sve pročitali, čuli, mogu samo da kažem - da ste vi sigurni da je Siniša Mali najbolji kandidat za ministra finansija, ja bih mislila da sam ja u problemu, hvala Bogu pa vi mislite da nije dobar kandidat", kazala je Brnabić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: