Sudar kamiona i automobila kod Prijepolja, jedan mrtav

Danas po podne dogodila se teška saobraćajna nesreća na putu Prijepolje - Bistrica, u mestu Stanjevine, u kojoj je jedno lice izgubilo život.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.05.2018.

18:50

Sudar kamiona i automobila kod Prijepolja, jedan mrtav

U sudaru su učestvovala dva teretna vozila sa prikolicom i jedno putničko vozilo barskih registarskih oznaka.

Doktor Omar Iglica, specijalista urgentne medicine hitne pomoći u Prijepolju, izjavio je je za radio "Glas zapadne Srbije" da su povređena lica transportovana u opštu bolnicu u Prijepolju.

"Hitna pomoć odmah je reagovala sa tri ekipe, u nesreći je bilo pet povređenih, koji su smešteni u opštu bolnicu Prijepolje, od kojih je nažalost jedno lice je izgubilo život", kazao je Iglica.

Kako navodi "Glas zapadne Srbije", saobraćajnoj nesreći je prethodio odron na putu, zbog kiše koja je ceo dan padala na teritoriji opštine Prijepolje.

Saobraćaj je obustavljen u oba smera, stvorile su se kilometarske kolone i zadržavanja na ovoj deonici puta su višečasovna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: