Uprava carina: 32 punjača zaplenjena na granici

Više od 30 punjača za telefone zaplenjeno je na graničnom prelazu Gradina, saopštila je Uprava carina.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.05.2018.

15:57

Uprava carina: 32 punjača zaplenjena na granici

Kako navode, punjači su zaplenjeni u "škodi oktaviji" turskih registarskih oznaka kojom je državljanin Turske u društvu još jedne osobe putovao iz svoje zemlje ka Nemačkoj.

Na pitanje carinskih službenika da li imaju nešto da prijave putnici su odgovorili da nose samo lične stvari, ali je potom otkriveno da je “automobil bio pun neprijavljenih punjača”.

Iz Uprave carina navode da su zaplenjena “32 stona punjača za telefone sa odgovarajućim kablovima koji su se nalazili medju ličnim stvarima u gepeku, u prostoru za rezervnu gumu, na podu automobila izmedju prednjih i zadnjih sedišta, kao i na samom zadnjem sedištu”.

“Nakon pregleda putnici su carinicima pokazali fakture za punjače i kablove koje glase na njihova imena, iz kojih se jasno vidi da su obojica odgovorna za neprijavljenu robu to jest za po 16 punjača i odgovarajućih kablova”, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: