Šešelj: Batajnica zaslužuje da bude opština

Batajnica odavno zaslužuje da bude opština, imajući u vidu broj stanovnika i teritorijalnu rasprostranjenost, izjavio je nosilac liste SRS Vojislav Šešelj.

Izvor: B92

Nedelja, 18.02.2018.

10:34

Šešelj: Batajnica zaslužuje da bude opština
Foto: Tanjug, SRS

"Batajnica je jedno od beogradskih prigradskih naselja koje se najbrže razvijalo u protekle tri decenije, a tome su srpski radikali dali svoj veliki doprinos formiranjem novih naselja, mislim pre svega na Busije i na Grmovac, kao i proširivanjem postojećih", rekao je Šešelj koji je obišao Batajnicu zajedno sa kandidatom SRS za gradonačelnika Miljanom Damjanovićem.

Kako se navodi u saopštenju, Šešelj je rekao da centralni deo Batajnice "muku muči" zbog nedostatka kanalizacije, što nijedna vlast nije bila u stanju da reši za ovih 18 godina.

On je, takođe, podsetio da je jedno od osnovnih predizbornih obećanja SRS da će se izgraditi izlazak na auto-put tako da Batajnica bude maksimalno dobro povezana sa Beogradom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: