Karić: Ne razumem - kako neko može da bude protiv Vučića?

Predsednik Pokreta Snaga Srbije Bogoljub Karić izjavio je na mitingu SNS da ne razume kako neko može da bude protiv Aleksandra Vučića.

Izvor: B92

Subota, 17.02.2018.

16:30

Karić: Ne razumem - kako neko može da bude protiv Vučića?
Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

Prema Karićevim rečima, u Beogradu se danas radi i gradi, a “niko nije branio ranijoj vlasti da se stotine kranova danas vidi nad Beogradom".

"Mogli su da rade i grade svih ovih decenija i godina, niko im nije branio osim njih samih, ali imali su druga posla, bili su zauzeti nekim drugim delima i neka im je sa srećom to što su radili... Danas, vidim pokušavaju da predstave nešto sa nekoliko ljudi oko sebe, ne mogu da skupe ni jedan kombi... Jedini program im je kako protiv Vučića", rekao je Karić.

Kako kaže, ne razume kako danas neko može da bude protiv Vučića “kad nas je pomirio sa celim svetom i sad smo poštovana država i narod gde god odemo".

"Ne postoji šansa da SNS sa Aleksandrom Vučićem na čelu ne pobedi", rekao je Karić.

Lider SNS i predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je nešto ranije na mitignu u Ripnju da na beogradskim izborima 23 liste čekaju da se ujedine protiv liste oko SNS.

Prema njegovim rečima, to što su se za beogradske izbore prijavile 24 liste govori o tome koliko je “primamljiva državna i beogradska kasa“.

Kako je rekao, nije saglasan sa liderom Pokreta snaga Srbije Bogoljubom Karićem koji je na mitingu govorio pre njega i koji je rekao da opozicija nema nikakve šanse.

“Imaju oni velike šanse. Razlikuje se moj i Bogoljubov pristup. Ti si Bogoljube naučio da gubiš izbore, a ja da pobeđujem i ne volim da potcenjujemo protivnike. Naši protivnici su mnogo snažni", rekao je Vučić i dodao da će biti “teška borba za budućnost Beograda do poslednjeg trenutka“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: