"Razgovor sa svima iz prave opozicije, pa i sa Đilasom"

Narodna stranka će nastaviti razgovore sa svim pravim opozicionim akterima oko programa za Beograd, pa tako i sa Draganom Đilasom, saopšteno je iz te stranke.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.12.2017.

15:12

Foto: Tanjug

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović je naveo da se ta stranka od početka zalagala za jedinstven front opozicije na beogradskim izborima, "na platformi borbe za fer izborne uslove i oslobađanja prestonice od loše i primitivne vlasti".

"Narodna stranka će nastaviti razgovore sa svim pravim opozicionim akterima, pa je u tom svetlu otvorena i za razgovor sa Đilasom oko prioriteta programa za Beograd i svih drugih političkih aspekata predstojećeg izbornog ciklusa", naveo je on.

Đilas, bivši gradonačelnik Beograda i bivši lider Demorkatske stranke, juče je najavio učešće na beogradskim izborima koji, u redovnom terminu, treba da budu održani najkasnije u martu naredne godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: