Trogodišnja devojčica silovana i ubijena kod Zaječara

Trogodišnja devojčica iz zaječarskog sela Vratarnica sinoć je silovana pa ubijena, potvrđeno je iz policije.

Izvor: B92

Nedelja, 10.07.2016.

10:03

Default images
Foto: Freeimages

U selu Vratarnica bila je proslava rođendana jedne devojčice. Muškarac V. C. (28) je odveo sa rođendana devojčicu A. S. oko 22 časa.

Kada je primećeno da devojčice nema roditelji su počeli da je traže. V. C. je obavestio policiju da je ubio devojčicu, a njeno telo je pronađeno rano jutros.

Muškarac je uhapšen, izjavio je vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić.

"Oko 21 sat i 30 minuta policija je dobila prijavu majke deteta da je dete nestalo'', rekao je Rebić, dodavši da se dete prethodno nalazilo na rođendanu u komšiluku.

U međuvremenu neki mediji su javili da je ubica trogodišnje devojčice priznao da je pre dvadesetak dana ubio i četrdesetšestogodišnju ženu iz istog sela, čiji nestanak je takođe prijavljen policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

243 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: