Saučešće Dačića porodici Rakića

Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić uputio je telegram saučešća povodom smrti Miodraga Mikija Rakića.

Izvor: B92

Utorak, 13.05.2014.

18:07

Default images

"Izražavam najdublje saučešće zbog preranog odlaska prijatelja Mikija Rakića. Bez obzira što smo bili politički protivnici, bili smo iskreni prijatelji. Miodrag je, u svojoj karijeri, mnogo učinio u borbi protiv kriminala i u stvaranju uslova za saradnju političkih partija u interesu Srbije", naveo je Dačić u telegramu upućenom porodici Rakića.

Telegram saučešća Dačić je uputio i Novoj demokratskoj stranci, čiji je funkcioner Rakić bio od osnivanja te partije u februaru 2014. godine.

Miodrag Miki Rakić, bivši potpredsednik Demokratske stranke i jedan od najbližih saradnika Borisa Tadića, preminuo je danas u Beogradu posle duge i teške bolesti.

Nova demokratska stranka saopštila je da je smrću Rakića izgubila odanog prijatelja i saborca, jednog od svojih idejnih tvoraca i osnivača.

Lider DS-a Dragan Đilas uputio je ranije danas saučešće u svoje i u ime Demokratske stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: