Odluka 2014:Kakvo nam je pravosuđe?

Gosti specijalne emisije “Odluka 2014” ovog petka biće: Nikola Selaković, prof. Vesna Rakić Vodinelić, Bojan Đurić i Nenad Konstantinović.

Izvor: B92

Petak, 28.02.2014.

08:47

Default images

U večerašnjoj emisiji će se govoriti o pravosuđu, kriminalu i korupciji.

Teme: Gde se u Srbiji traži pravda i kakvo nam je pravosuđe? - Zašto zastarevaju slučajevi i na čiju odgovornost? - Šta je donela reforma, a šta amnestija? - Pravosuđe, kriminal i korupcija - kroz domete stranaka i njihove predizborne programe.

“Odluka 2014” je specijalna emisija na B92 u kojoj će Suzana Trninić od 14. februara do izbora svakog petka u 21:15 razgovarati sa predstavnicima najuticanijih političkih partija o najznačajnijim temama od ekonomije, standarda i socijalne karte stanovništva, preko investicija, privrede i problema koji se odnose na zdravstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: