Parking sa novim tablicama

Beograd -- Vozači koji u svojoj novoj registrarskoj tablici imaju latinična slova đ, š, č, ć ne mogu SMS-om da plate parking.

Izvor: B92
Podeli

Posebne muke muče i one koji u svom mobilnom telefonu nemaju tastaturu koja podržava latinična slova. U Parking servisu priznaju da se softver tek uhodava, ali kažu da će problem ubrzo biti rešen.

Nove tablice, nove vozačke muke. Posebno ukoliko u registraciji imate š, ž, đ, ć, č. Ova latinična slova naš parking servis ne prepoznaje.

Kada u poruci otkucate svoju novu registracionu tablicu i pošaljete korisničkom servisu Parking servisa, stiže vam odgovor da ste nepravilno uneli broj registracije i savetuju vas kako da platite uslugu parkiranja.

Dodatne muke muče i vozače koji žive u zoniranim delovima Beograda. Njihove pretplatne karte za 2011. važe za stare registratske tablice.

Nove tablice važe sedam godina, a novinu u odnosu na stare predstavlja i to što se, uz doplatu, mogu birati posebna slova i brojevi. Troškovi za nova dokumenta ukupno iznose 4 400 dinara, dve hiljade za tablice, 800 za saobraćajnu dozvolu i 400 za nalepnicu uz još 1200 ako menjate i isteklu vozačku dozvolu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 821 idi na stranu