Dragin uručio 5 tona brašna

Beograd -- Ministar poljoprivrede Saša Dragin, je u okviru akcije B92 Hrana za sve, u Merošini uručio donaciju od pet tona brašna za narodnu kuhinju.

Izvor: B92
Podeli

On je rekao da je cilj akcija da se pomogne ugroženom sloju stanovništva kao i agrarna politika koja će voditi računa o malim i nedovoljno razvijenim regionima naše zemlje.

„Cilj Ministarstva poljoprivrede bio je da kreira socijalno odgovornu agrarnu politiku i u tome smo uspeli, pažljivo vodeći računa o malim i nedovoljno razvijenim regionima naše zemlje“, naglasio je Dragin.

On se zahvalio svim socijalno odgovornim kompanijama koje su se uključile u ovu akciju.

Dragin je precizirao da je do sada sakupljeno 700 tona brašna što je dovoljno za sve potrebe narodnih kuhinja u Srbiji za ovom namirnicom i pozvao kompanije da se pridruže akciji Hrana za sve.

Info

Hajder krio 45 miliona evra

Beč -- Bivši lider austrijske ekstremne desnice i guverner Koruške Jerg Hajder, koji je 2008. poginuo u saobraćajnoj nesreći, krio je u Lihtenštajnu 45 miliona evra.

Svet subota 31.07. 20:16 Komentara: 9

Obuzdan deo požara u Kaliforniji

Palmdejl, Kalifornija -- Vatrogasne ekipe su danas uspele da suzbiju požar koji je zahvatio nenaseljene, severne krajeve okruga Los Anđeles u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

Svet subota 31.07. 20:00 Komentara: 0
strana 1 od 910 idi na stranu