Uhapšen zbog droge i oružja

Policija je uhapsila Zeljka C. (37) iz Beograda zbog sumnje da je trgovao drogom, oružjem i eksplozivom, saopšteno je iz MUP-a.

Izvor: B92

Sreda, 31.03.2010.

17:32

Default images

Kako navodi policija, u toj akciji oduzeto je 1,5 kilograma droge skank, koja je pronađena u automobilu osumnjičenog. Pretresom stana i drugih prostorija u Beogradu, pronađen je pištolj marke 'glok'", tri ručne bombe, 450 komada metaka različitog kalibra i dva paketa eksploziva ukupne težine kilogram.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Subotici.

Kako saopštava MUP, hapšenje Željka C. deo je akcije "Morava" i sprovedeno je u saradnji Policijske uprave u Subotici, Bezbednosno-informativne agencije i Višeg tužilaštva u Subotici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: