Novosti: Knežević prelazi u SNS

Bivši gradonačelnik Zrenjanina Goran Knežević, optužen da je oštetio budžet Zrenjanina za preko 150 miliona dinara, uskoro postaje član SNS-a, pišu "Novosti".

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.01.2010.

00:54

Default images

Prema saznanjima lista, Knežević se prošlog vikenda sastao u restoranu "Trofej", na izlazu iz Zrenjanina prema Beogradu sa Aleksandrom Vučićem i još nekoliko istaknutih članova Srpske napredne stranke. List navodi da je razlog sastanka bio razgovor o Kneževićevom pristupanju naprednjacima, ali da ishod razgovora nije poznat.

Sam Knežević u nedelju nije hteo ni da potvrdi, ni da demantuje da je sedeo sa Vučićem. Kaže da pregovara sa četiri-pet političkih opcija, a rezultat će biti poznat krajem nedelje.

U GO DS Zrenjanina, čiji je Knežević godinama bio lider, tvrde da bivši gradonačelnik nije napustio stranku i da još ima člansku kartu DS.

Dok je Knežević bio u pritvoru, Kneževićev otac i supruga žestoko su napali DS što mu je "okrenula leđa".

Sam Knežević, po izlasku iz pritvora, izjavio je da bi njegov dalji ostanak u DS bio mazohizam i legitimizacija loših poteza te stranke. Poručio je da nije dao poslednju reč u politici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: