Lokalni izbori u sedam opština

Predrag Marković je za 1. oktobar raspisao izbore za odbornike i predsednike tri opštine, kao i za odbornike u četiri opštine.

Izvor: B92

Petak, 04.08.2006.

17:14

Default images

Izbore za odbornike i predsednike opština je predsednik Skupštine Srbije raspisao u Ubu, Despotovcu i Leskovcu, dok su izbori samo za odbornike raspisani u opštinama Barajevo, Žabari, Gornji Milanovac i Doljevac.

U saopštenju se navodi da rok za izborne radnje počinje u sredu 9. avgusta, a da će izbore za odbornike i predsednike opština sprovesti organi za sprovođenje izbora određeni Zakonom o lokalnim izborima.

Izbori u opštinama Leskovac, Despotovac, Ub i Barajevo poslednji put su održani krajem decembra 2002. godine, nakon što su bile uvedene privremene mere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: