Skup u "Ostrogu"

Beograd -- Posle pet godina na jednom mestu okupila su se prepoznatljiva lica režima Slobodana Miloševića, ali i predstavnici SPC – u klinici "Ostrog".

Izvor: B92
Podeli

Povod okupljanja bio je otvaranje privatne klinike "Ostrog", čiji je rukovodilac medicinskog sektora bivši potpredsednik Vlade Srbije i ministar zdravlja Milovan Bojić. Inače, kliniku je osveštao patrijarh Pavle, a od crkvenih velikodostojnika bio je prisutan i Amfilohije Radović. Za razliku od Bojića, koji je poljubio ruku patrijarhu, ostali prisutni političari nisu se sa njim pozdravili.

"Ne, ne može jer ne dajem izjave uopšte", takvim odgovorom bivšeg potpredsednika vlade i ministra zdravlja, Milovana Bojića, propao je pokušaj da saznamo kakva je njegova veza sa privatnom klinikom za srce i krvne sudove.

Na otvaranju su, između ostalih, bili i Momir Bulatović, Mihajlo Marković i drugi, kao i predstavnici Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić, Dragan Todorović, Gordana Pop-Lazić.

Osnivači su firme "Modul company" i Maks Tim" iz Beograda, navodi se na sajtu klinike. Klinika "Ostrog" poseduje i najsavremeniji skener za srce, koji imaju još samo tri klinike u Evropi. Interesantno je da, iako Milovan Bojić tvrdi da nije vlasnik klinike, skoro svi zaposleni u klinici "Ostrog" jesu sa Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje, na čijem čelu se dugo godina nalazio upravo Bojić. Među njima su i nekada čelni ljudi tog Instituta, a pored njih na klinici je zaposlena i Bojićeva supruga, Dragana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 404 idi na stranu